در میان گنجینه های طبیعت , نام زعفران ( Crocus Sativus ) همچون ستاره ای درخشنان می درخشد . این گیاه شگفت انگیز که به حق " طلای سرخ " لقب گرفته نه تنها یکی از گرانبها ترین ادویه های جهان است بلکه ریشه در تاریخ فرهنگ و اقتصاد ایران زمین دارد . این مقاله شما را به سفری مستند و جذاب در دنیای پیچیده و پر عطر زعفران می برد و انواع برتر آن را معرفی می کند .
- گیاه زعفران گوهری در دل گل :زعفران ( Croucus Sativus ) از تیره زنبقیان , گران ترین ادویه جهان با ارزشی نزدیک به 15,000 $ به ازای هر کیلوگرم است . بخش دارویی و اقتصادی آن تنها کلاله و خامه قرمز - نارنجی گل است که پس از شکفتن گل های بنفش در مهر و آبان , صبح ها به دقت برداشت و جهت فراوری و خشک کردن به خانه ها و کارگاه ها انتقال داده می شود . رنگ دهی بی نظیر ناشی از ترکیب کروسین ( رنگ دهنده اصلی ) بوده , عطر و طعم منحصر به فرد حاصل از سافرانال و پیکرو کروسین و ساختار ظریف ( کلاله های سه شاخه ) که به صورت دستی جمع آوری می شود و توجیه کننده قیمت بالای آن می باشد .
مفتخریم اعلام کنیم که فروشگاه اینترنتی این مجموعه راهاندازی شد و از این پس، فروش محصولات را به صورت الکترونیک در اختیار شما، قرار خواهیم داد.